Betalt pause

Dersom vi skal få betalt pause eller ikke, er i stor grad avhengig av at vi alle er med å sannsynliggjøre at dette er den beste løsningen for alle. Jeg vil utfordre dere alle til å ha dette som et diskusjonstema dere kollega imellom, og finne de gode begrunnelsene som sier at det er riktig og viktig å innføre betalt pause for alle. Vi må tenke nøye igjennom dette, finne de gode løsningene, der vi skal ivareta skole- og SFO-drift, og skape en  bedre skole og SFO, og ha gode og sunne arbeidsforhold for alle. 

 

Neste steg i prosessen fremover, er at rektor og tillitsvalgt skal ha et møte med en skole som har betalt pause for alle sine ansatte, og har svært gode erfaringer med dette. Jeg håper dette møtet finner sted i uke 41. Agenda for dette møtet er blant annet å lytte og høre hva som er bra med betalt pause, og hvordan skolen i praksis har funnet rom til betalt pause for alle i sin drift. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *