Betalt pause

Jeg har vært i kontakt med mange skoler i Bergen Kommune, og det er fremdeles mange igjen. Jeg har spurt disse skolene om de har betalt pause for sine assistenter og fagarbeidere. De fleste svarer nei, og mange av skolene som sier nei, sier også at dette ikke har vært et tema eller problemstilling hos dem. Det er også noen skoler som ikke gir betalt pause, som sier at dette er noe de ønsker å få til å gi betalt pause for alle. En foreløpig liste over skolene som gir betalt pause er: Bjørndalskogen, Garnes, Krohnstad og Skeie.

Jeg ønsker å få frem alle fordelene med å gi betalt pause, og jeg trenger innspill fra dere alle. Jeg trenger å fremstille gode og tunge argumenter som sannsynliggjør at fordelene betalt pause i skolen er større  en ulempene. Jeg håper alle kan reflektere dypt i dette tema, at dette er et tema vi jevnlig snakker sammen om. Jeg håper dere også kan tenke på praktiske løsninger om hvordan vi kan opprettholde ansvarlig drift med 7,5 timer på arbeidsplassen. Målet mitt er at vi får belyst vårt ønske om betalt pause på en slik måte, at det blir vanskelig å avvise dette ønsket, fordi en ser at dette vil være det beste for alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *